Kontaktirajte nas

Počitniška Hiša Podhamer

Kontaktirajte nas, če imate vprašanja o naših hiškah Marijan in Boris, našem wellnessu ali spa ter dejavnostih, kot so kolesarjenje, rafting, degustacija vina in jahanje. Poleg tega smo na voljo tudi za vaša vprašanja o severovzhodni Sloveniji, Ljutomeru, Pomurju in Prlekiji, vinorodnem okolišu Jeruzalem in drugih.

Čudovito lokacijo naših ekskluzivnih hišic si lahko ogledate tudi TUKAJ, okoliške znamenitosti, kot so Expano ali druge lokalne znamenitosti, pa si lahko ogledate na spletni strani Visit Jeruzalem.

Kontaktirajte nas
Pošljite nam sporočilo

  01 // Počitniška Hiša Podhamer

  Kako do nas?

  Kontaktirajte nas

  Z vlakom

  Počitniška hiša Podhamer se nahaja 10 min vožnje iz Ljutomera, središča Prlekije. Po dogovoru vas pridemo iskat na železniško postajo Ljutomer in vas odpeljemo do počitniške nastanitve.

  Lokalni vozni red in cene so na voljo na spletni strani Slovenskih železnic. Mednarodne povezave so na voljo Tukaj.

  Kontaktirajte nas če imate dodatna vprašanja.

  Z avtom

  Zidanica Podhamer se nahaja na vrhu zasebnega griča, 4 km iz Ljutomera, na naslovu Nunska Graba 5a.

  Pri izvozu Vučja vas na pomurski avtocesti zavijte levo v smeri Ljutomer. Skozi Ljutomer nadaljujte proti Stročji vasi, sredi katere boste našli smerokaz za Nunsko Grabo.

  Kontaktirajte nas če imate dodatna vprašanja.

  Z letalom

  02 // Počitniška Hiša Podhamer

  Taksi in kolo

  Če boste prišli z letalom, lahko na letališču ali v glavnem mestu Ljubljana po ugodni ceni najamete avtomobil. Bolj avanturistični popotniki lahko do Jeruzalema pridejo z vlakom, kolesom ali kombinacijo obojega. V Ljutomeru lahko naročite taksi ali pa si pri nas izposodite kolo. Kontaktirajte nas za dnevne izlete, kot so vinske degustacije ali rafting po Muri, za prevoz poskrbimo mi.