Wellness

z razgledom

Zakaj so wellness storitve na Podhamru edinstveno doživetje? ​

Zasebni wellness kotiček Podhamer se nahaja na mirni in odročni lokaciji na vrhu hribčka med Jeruzalemskimi terasastimi vinogradi v Pomurju, kjer se boste lahko popolnoma sprostili in uživali v prečudovitem razgledu. Zasebno razvajanje za dva vam omogoča uživanje v spokojnem miru okoliške narave kjer lahko resnično pozabite na vsakdanje skrbi.

Oblikujte si svoj ritual za celostno nego telesa in sprostitev duha. Izkoristite udobnost zasebne savne, ki si jo s kombinirano pečjo lahko prilagodite kot finsko ali parno savno. Ohladite se na zunanji terasi ali s kozarcem vrhunskega vina.

Za nepozabno romantično doživetje in antistresni tretma si privoščite še masažo za dva. Sprostite se v jacuzziju in odpočijte na udobnem ležišču, od koder se razprostira 180° panoramski pogled na idilično naravo Pomurja, ki vam ga omogoča Podhamer zasebni wellness za dva.

Sauna within the wellness area located next to the Podhamer vacation cottages
Sauna within the wellness area located next to the Podhamer vacation cottages
Hot tube within the wellness area located next to the Podhamer vacation cottages
A hot tube with a different corners in the Podhamer wellness
Jacuzzi on the left side and the resting corner on the right side of the wellness
A resting corner from different angles inside the Podhamer wellness area
Hot tube on the left side and the towels on the shelves on the right side
01 // Wellness

Unikatna izkušnja

Si želite zares unikatno zasebno wellness izkušnjo brez omejitev? Zakaj ne bi po prijetni utrujenosti od razvajanja vseh čutil v tej idili kar prenočili? Občudujte sončni zahod kar iz jacuzzija in se v umirjenem tempu podajte na nočno savnanje v wellnessu za dva.

Zaspite v udobni japonski postelji, prijetno utrujeni od razvajanja svojih čutov. Dočakajte sončni vzhod kar v samem wellnessu ter kotiček za počivanje izkoristite za krepčilen spanec.

Za popolno razvajanje smo za vas pripravili 4 čisto posebne wellness programe, ki bodo zadovoljili še tako svojevrsten okus. Kot se za regijo spodobi, od tu ne boste odšli žejni, zagotovo pa željni ponovnega obiska.

02 // Wellness

Programi

Wellness Pomurje

Kraljevski paket

 • Finska / parna savna
 • Masažna kad / Jacuzzi
 • Penina
 • Domači kanapeji
 • Sladica
 • Nočitev za dva
 • Kava

Ta luksuzni program vključuje nočni najem našega zasebnega wellness studia s suho finsko ali parno savno in masažno kadjo. Postelja za nočitev je na voljo neposredno v wellness studiu, ki ponuja panoramski razgled na okoliške vinograde.

Steklenica lokalno pridelane penine bo poskrbela za pravo razpoloženje, sveže sadje, čaj, bio naravni sadni sok z lokalne ekološke kmetije in domače lokalne specialitete, kot so prekajeno meso iz tűnke (na voljo so tudi vegetarijanske možnosti) in sladica, pa vam bodo pomagali pri rehidraciji in povrnitvi moči.

postelja in wellness (155€)

*turistična taksa je vključena v ceno

Muškatni tretma

 • Finska / parna savna
 • Masažna kad / Jacuzzi
 • Rumeni muškat
 • Sladica

Ta wellness oddih vključuje 3-urni najem zasebnega wellness studia s suho finsko ali parno savno in masažno kadjo. Za rehidracijo bodo na voljo čaj, bio naravni sadni sok z lokalne ekološke kmetije, sveže sadje in steklenica lokalno znanega rumenega muškata, medtem ko vam bo posebna sladica pomagala povrniti energijo.

3 ure (110€)

Antistresni program

 • Finska / parna savna
 • Jacuzzi / Masažna kad
 • Muškat otonel
 • Sladica
 • Masaža

Ta program vključuje 3-urno uporabo našega zasebnega wellness studia s suho finsko ali parno savno in masažno kadjo ter masažo po vaši izbiri v času najema. Za povrnitev energije boste lahko uživali v svežem sadju, čaju, bio naravnem sadnem soku z lokalne ekološke kmetije, steklenici lokalno pridelanega muškata otonel in posebni sladici za zaključek.

3 ure (110€+masaža*)

*masaža ni vključena v ceno, cene za masaže so navedene na dnu strani

Hitri pobeg

 • Finska / parna savna
 • Jacuzzi / Masažna kad
 • 100% bio naravni sok

Program vključuje 3-urni najem našega zasebnega wellness studia s suho finsko ali parno savno in masažno kadjo. V prostoru za počitek boste našli sveže sadje, čaj in bio naravni sadni sok z lokalne ekološke kmetije.

3 ure (90€)

04 // Wellness

Tematski paket

Vaše dobro počutje nam je pomembno, zato smo veseli vaših predlogov s katerimi vam lahko pripravimo wellness programe prilagojene vašim potrebam.

Vsakemu wellness paketu je za doplačilo mogoče dodati masažo.

TERMINI

 • Dopoldanski termin - začetek od 9:00 do 11:00
 • Popoldanski termin - začetek od 17:00 do 19:00 oz. po dogovoru.
 • Nočni termin (19:00–9:00) oz. po dogovoru.

DARILNI BONI

 • Razvajajte svoje najdražje s kuponom za wellness oddih sredi slikovitih slovenskih vinogradov. Na voljo so darilni boni za vse wellness programe, ki jih lahko sestavimo tudi po dogovoru. Kontaktirajte nas.

GRATIS ''HITRI POBEG''

 • Na vsake 4 koriščene "KRALJEVSKE PAKETE", vam "HITRI POBEG" podarimo.
05 // Wellness razvajanje, ki si ga morate privoščiti na vsakem oddihu

Masaža z razgledom na prostem

Nič ni boljšega od pomlajevalne energijske masaže, še posebej, če se ta izvaja na sončni terasi ali balkonu s čudovitim razgledom na zelene vinogradniške terase Jeruzalema. Ob zvokih narave in sončnem zahodu v ozadju takšna terapevtska masaža ne bo le obnovila energije v mišicah, temveč bo imela tudi pomirjujoč učinek na vaš um.

Po aktivnem dnevu kolesarjenja in raziskovanja Pomurja vam bo naš izkušeni maser pomagal pri ponovnem zagonu in pripravi na naslednjo pustolovščino.

V sklopu naše wellness ponudbe lahko uživate v masaži za pare v našem zasebnem wellness studiu, kjer panoramska okenska stena razkriva naravne bisere vzhodne Slovenije.

Športna masaža

60 min -> 55€
45 min -> 40€

Klasična masaža

60 min -> 50€
45 min -> 40€

Refleksna masaža

40 min -> 40€

Masaža z vročimi kamni

45 min -> 50€

Kontaktirajte nas

V primeru kakršnih koli vprašanj, se lahko vedno obrnete na nas.