Blog

Počitniška Hiša Podhamer

Raziščite Slovenijo in njen severovzhodni del ter uživajte v branju člankov, ki jih je pripravila ekipa Počitniške hiše Podhamer. Nahaja se v vinorodnem okolišu Jeruzalem v severovzhodni Sloveniji, ki slovi po izjemnih slovenskih vinih.

Odkrili boste veliko navdiha in nasvetov o ogledu znamenitosti, dejavnostih in prehrani. Naj naša edinstvena priporočila izboljšajo vaše družinske počitnice ali počitnice s prijatelji ter poskrbijo, da bo vaša izkušnja nemotena in prijetna. Odlična izhodiščna točka počitniške hiše Podhamer vam odpira možnosti, da obiščete celotno regijo in vse njene znamenitosti.

Raziščite Slovenijo z nami in nam dovolite, da vas strokovno vodimo ter tako naredimo vaše počitnice nepozabne. Poglejte si vse aktivnosti ki jih ponujamo, ali pa preprosto užvajte v razgledih, miru in pristni naravi ki obdaja naši počitniški hiši. Svoje potovanje lahko začnete v počitniški hiši Marijan in počitniški hiši Boris. Spremljate nas lahko tudi na Instagramu ali naši Facebook strani, kjer najdete več podrobnosti in fotografij iz naše čudovite regije.

Kontaktirajte nas

V primeru kakršnih koli vprašanj, se lahko vedno obrnete na nas.