Wellness

Galerija

Oglejte si našo čudovito galerijo Podhamer Wellness. V neposredni bližini počitniških hišic Podhamer vas čaka skriti dragulj. Wellness oaza ali spa, ki ponuja edinstveno doživetje. Poleg razvajanja v paru v jacuzziju in uporabe finske ali parne savne vas čakajo čudoviti razgledi na živahno dolino Prlekije in vinorodni okoliš Jeruzalem.

Ob sproščanju v jacuzziju se boste razvajali tudi z masažnimi curki in hkrati opazovali očarljivi sončni zahod, ki se odvija neposredno pred vašimi očmi. Wellness kotiček vam ponuja največjo intimo in mir, ki si ju lahko ogledate v galeriji Podhamer Wellness.

Ko gostje zasedejo počitniške hišice, imajo ekskluziven dostop do vseh wellness vsebin. Ko pa so hišice nezasedene, lahko v mirnem wellnessu Podhamer uživate v nemoteni zasebnosti. Poleg tega boste kot gostje hišic deležni posebnih popustov, prilagojenih samo za vas.

Čudovito lokacijo naše ekskluzivne koče si lahko ogledate tudi TUKAJ ali pa si na spletni strani Visit Jeruzalem ogledate okoliške znamenitosti, kot so Expano ali druge lokalne znamenitosti.

Kontaktirajte nas

V primeru kakršnih koli vprašanj, se lahko vedno obrnete na nas.