Počitniška Hiša Boris

Galerija

Počitniška hiša Boris galerija – doživite vrhunske okolju prijazne družinske počitnice v naših ekskluzivnih vinogradniških hišicah. Umeščene so na vrhu osamljenega hriba in obdane z neskončnimi terasastimi vinogradi na severovzhodu Slovenije. Privoščili si boste razkošje, saj boste imeli celotno počitniško hišico samo zase. V njej je tudi dih jemajoči balkon s panoramskim razgledom.

Naša očarljiva hiša je idealna za ustvarjanje trajnih spominov z vašimi najdražjimi. Otroci lahko varno raziskujejo in uživajo v lastnih dogodivščinah. Odkrijete lahko tudi skriti dragulj naše vinske kleti, kjer lahko uživate v najboljših vinih iz svetovno znanega vinorodnega okoliša Jeruzalem. Nepozabni trenutki vas čakajo v naši izvrstni vinogradniški koči, nekatere izmed njih vam prikaže Počitniška hiša Boris galerija.

Čudovito lokacijo naše ekskluzivne koče si lahko ogledate tudi TUKAJ ali pa si ogledate okoliške znamenitosti, kot so Expano ali druge lokalne znamenitosti, na spletni strani Visit Jeruzalem.

Kontaktirajte nas

V primeru kakršnih koli vprašanj, se lahko vedno obrnete na nas.