Back

Splošni Pogoji

SPLOŠNI POGOJI NAJEMA POČITNIŠKE HIŠE IN WELLNESS KOTIČKA (18.4.2023)

 

Splošni pogoji veljajo za rezervacijo v Počitniški hiši Podhamer, ki se nahaja na naslovu Nunska graba 5a, 9240 Ljutomer. Upravljalec hišk je podjetje Sebastian Rudolf s.p., Prešernova ulica 28, 9240 Ljutomer.

Podjetje ni zavezanec za DDV, zato se davek ne obračunava po 1. odstavku 94. člena ZDDV – 1.

 

Rezervacija

Za rezervacijo Počitinške hiške Podhamer je potrebno predplačilo v višini 30% od vrednosti nastanitve. Ostali znesek (70%) se plača 7 dni pred prihodom.

Po opravljeni rezervaciji (30% predplačila od skupne vrednosti nastanitve) boste boste po e-mailu dobili »vavčer« z vsemi informacijami rezervacije.

S plačilom delnega ali celotnega zneska potrjujete, da so vam splošni pogoji najema znani in se z njimi tudi strinjate.

Rezervacijo lahko brezplačno prekinete do 15 dni, do prihoda. Pri prekinitvi rezervacije v terminu med 15 dni in 5 dni pred prihodom bomo obdržali vaše predplačilo (30% predplačila od skupne vrednosti nastanitve). Pri prekinitvi rezervacije v terminu 5 dni ali manj (ali v primeru da vas ni – no show), bomo zadržali celotno vrednost plačane rezervacije.

Ob odhodu morajo gostje najkasneje do 11. ure zapustiti nastanitev, da ima gostitelj čas pripraviti sobo za naslednje goste, ki prispejo ob 15. uri. Gosti so dolžni zapustiti nastanitev v enakem stanju kot so jo našli, urejeno in nepoškodovano.

 

Turistična taksa

Vsak, ki prenoči v Sloveniji, mora plačati turistično takso. Turistična taksa ni vključena v ceno najema in jo je treba plačati ob prihodu, če ni bila že prej plačana.

  • odrasli: 1,88 € / oseba / dan
  • otroci (7-18 let): 0,94 € / oseba / dan
  • otroci do 7. leta starosti – brezplačno

Wellness

Uporaba wellness kotička ni vključena v ceno nastanitve. Gostje hišk imajo znižano ceno wellnessa, ki znese 50€ za 4-urno uporabo. Štirih ur wellnessa ni mogoče deliti na več obiskov.

 

Nastanitev

Morebitnih okvar ali težav v hiškah ne poskušajte reševati sami, ampak nemudoma obvestite lastnika hišk na telefonsko številko +386 41 343 656 – Sebastian.

Osebe, ki niso registrirane (PRIJAVLJENE), ne smejo vstopiti v hišo, razen z vednostjo gostitelja.

Gostje prejmejo ključe za počitniško hišo na dogovorjen način, enako velja ob odhodu.

Kajenje v notranjih prostorih je strogo prepovedano. Prosimo kadite zunaj ali na balkonu, cigarete pa odlagajte v pepelnik, kasneje pepelnike izpraznite na označeno mesto na ekološkem otoku zunaj hiše.

Cena namestitve v počitniški hiši se giblje od 110€ do 185€ na noč, odvisno od števila gostov in turistične sezone.

Cena namestitve vključuje: porabo elektrike, ogrevanje, posteljnino, uporabo kuhinje in vseh pripomočkov, brezplačno parkiranje, biljard (hiška Marijan), TV in radio, žar, pralni stroj, sušilni stroj, WiFi, likalnik in likalno desko, sušilec za lase, krušno peč, uporabo ležalnikov in mrež za ležanje na soncu, brisač in končno čiščenje.

V nastanitvi niso dovoljene zabave ali dogodki.

Gostitelj je med bivanjem na voljo gostom za vse informacije in pomoč, ki jo morda potrebujejo. V primeru kakršnih koli pritožb glede kakovosti nastanitve svetujemo, da nas kontaktirate neposredno.

Gostje so dolžni skrbeti za svoje osebne stvari in dragocenosti, ki so v hiši. Enako velja za vozila. Gostitelj ne bo odgovoren v primeru izginotja ali poškodbe vozil ali drugih dragocenosti.

Gostitelj nima pravice vstopiti v hiško med odsotnostjo gostov, razen če gre za preprečitev škode ali nevarnosti, ki lahko nastane v hiški. V tem primeru morajo gostje ob vrnitvi biti obveščeni. Če ima gostitelj upravičen sum, da so bila kršena hišna pravila, morajo gostje dovoliti vstop v hiško, da preveri situacijo.

Splošni pogoji narekajo, da v nastanitev ni dovoljeno prinašati hišnih ljubljenčkov. Gostitelj ima pravico odpovedati rezervacijo, če gost prinese hišnega ljubljenca brez njegovega soglasja.

Gostje, ki namerno ali nenamerno poškodujejo lastnino, bodo morali gostitelju povrniti celotni znesek povzročene škode.

V hodnikih so nameščena požarna opozorila, zato vas prosimo, da jih preberete in upoštevate.

Želimo vam prijetno bivanje.